"Павелко тримається зубами та кліщами за своє крісло і не може його відпустити. Він узурпував владу в УАФ, як путін і лукашенко у своїх країнах. Не знаю, що в нього в голові. Він просто компрометує себе. Я колись казав, що його звідти винесуть в урнах, але тепер ситуація ще гірша – (йому – прим.) треба скоріше втікати звідти.

Хочу, щоб цей псевдопатріот Павелко виставив від клубів та УАФ негативне послання Інфантіно про те, що ФІФА не дала виступити нашому Президенту. Потрібно підтримати Володимира Зеленського та ЗСУ. У цій забороні ФІФА чітко простежується російський слід. Зрозуміло, що за Інфантіно стоїть росія. І якщо УАФ і Павелко зберігають мовчання, то вони автоматично підтримують росію.

У нас тотальна корупція у футболі, глобальна мильна бульбашка, яка ось-ось лусне, і назовні вийде дуже багато бруду. Тому я рекомендую (Павелку – прим.) бігти, а не чіплятись зубами за крісло", – розповів Гельзін FanDay.

Нагадаємо, раніше Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Проте, за обидвох внесли заставу майже 20 млн грн.