У брудних походеньках запідозрили форварда Ювентуса Душана Влаховіча та нападника Фіорентини Луку Йовіча. Буцімто вони піддалися спокусі з коханими своїх товаришів по збірній Предрага Райковича і Неманьї Гуделя, повідомляє Bild.

Влаховіча такі плітки розлютили і він агресивно відреагував на запитання журналістів на прес-конференції: "Дурні, злі люди, яким нема чого робити, хочуть нашкодити збірній. Більше нічого за цим не стоїть. Я буду подаватиму позов проти авторів цих чуток". Форвард намагається переконати вболівальників, що всередині сербської команди насправді доброзичлива атмосфера. До слова, зараз Влаховіч у стосунках з володаркою титулу "Міс Італія-2019" Кароліною Страмаре.

Одна з фігуранток секс-скандалу Аня Райковіч теж спробувала спростувати чутки. Щоправда, зробила це у суперечливій манері. Ефектна брюнетка опублікувала відверте фото в бікіні і підписала: "Заздрісники вигадують історію, дурні її розповсюджують, а ідіоти в це вірять". Зауважимо, що дружина Райковіча активно веде Instagram і не любить приховувати свої принади на фото.