ЧС-2022. Група Е

Іспанія – Німеччина – 1:1

Голи: Мората, 62 – Фулькруг, 83

Після сенсаційної поразки японцям у стартовому турі, здавалося, Німеччина спробує реабілітуватися, нав'язавши свою гру іспанцям. Проте, суперники розпочали матч дуже обережно та не створили практично жодного дійсно небезпечного моменту у першому таймі.

Каталізатором подій став вихід на поле Альваро Морати на 54-й. Вже через 8 хвилин після цього форвард відкрив рахунок, відгукнувшись на передачу Альби.

Блискучу нагоду повернути паритет невдовзі мав Джамал Мусіала, але вискочивши сам на сам з Сімоном, 19-річний гравець Баварії пробив прямісінько у воротаря іспанців.

Натомість рятівником Німеччини став 29-річний нападник Вердера Ніклас Фулькруг, який лише нещодавно дебютував за Бундестім. Все той же Мусіала у штрафному майданчику іспанців не зовсім вдало обробив м’яч, але Фулькруг підхопив його та не залишив шансів Сімону.

Вирвати для Бундестім перемогу міг Лерой Сане, але увірвавшись у карний "Червоної фурії" він почав обігрувати голкіпера і випустив м’яч за межі поля.

Іспанія – лідер групи з 4-ма очками. По три набрали Японія та Коста-Ріка. Німеччина з одним балом зберігає шанси на вихід далі, якщо здолає костаріканців.