У першій половині Франція гостріше атакувала. Хороший шанс мав Рабйо, який виграв боротьбу на другому поверсі та завдав удар головою – Шмейхель продемонстрував блискавичну реакцію. Мбаппе та Жиру також спробували забити, але обом не вистачило точності. Натомість Данія не завдала жодного удару в площину воріт. "Розмочити" рахунок до перерви командам так і не вдалося.

У другій половині прийшли голи. Грізманн створив класний момент – вистрибнув з-за Нельссона і пробив. Але м'яч пролетів над поперечиною. Вже за мить Мбаппе прослизнув по флангу, віддав на Ернандеса, отримав пас у відповідь і влучно поцілив поміж ніг захисників у протихід Шмейхелю.

Данці швидко відігралися зусиллями Андреаса Крістенсена, який отримав навіс з кутового і головою переправив м'яч повз Льоріса. Втім під завісу основного часу Кіліан дублем поставив крапку в матчі. Коман пройшов до штрафного "Червоної гвардії" правим флангом та віддав на Грізманна. Антуан подав на дальну стійку, де Мбаппе заштовхав м'яч у сітку. Цей гол став для нього 31-м у футболці "Ле Бльо", стільки ж забивав легендарний Зінедін Зідан.

Отже, Франція (6 очок) першою здобуває путівку в плей-офф ЧС-2022. Данія (1 бал) побореться за вихід у наступний етап з Австралією (3 очки). Туніс (1 пункт) достроково втратив шанси пробитись далі.