АПЛ, 16 тур

Фулхем – Манчестер Юнайтед – 1:2

Голи: Джеймс, 61 – Еріксен, 14, Гарначо, 90+4

Брайтон – Астон Вілла – 1:2

Голи: Макаллістер, 1 – Інгс, 20, 54

Цей поєдинок був останнім в АПЛ перед тривалою паузою на чемпіонат світу, який уже 20 листопада стартує у Катарі. У заявку Манчестер Юнайтед знову не потрапив Роналду. Як і у попередньому турі, відсутність норовливої португальської суперзірки пояснили хворобою.

На старті першого тайму Фернандеш знайшов у карному майданчику господарів Еріксена і той холоднокровно переправив м'яча у ворота. Це перший гол данського хавбека за "червоних дияволів". Перед виходом на перерву Еріксен мав шанс оформити дубль, однак змарнував нагоду, пробивши повз ліву стійку.

Екс-гравець Шахтаря Вілліан прорвався лівим флангом і зробив передачу на Кейрні, той віддав пас на Джеймса. Валлієць, який колись захищав ворота "червоних дияволів", холоднокровно розстріляв ворота Де Хеа і встановив статус-кво.

Уже в компенсований час Гарначо вирвав перемогу для манкуніанців. Асист у свій актив записав Еріксен. 1:2 – Підопічні Еріка тен Хага залишаються на 5 місці в АПЛ (26 пунктів). Фулхем розташувався на 9 сходинці (19 очок).

У паралельному поєдинку Брайтон поступився Астон Віллі – 1:2. Команду екс-наставника Шахтаря Роберто Де Дзербі уже на першій хвилині вивів уперед Макаллістер. Однак ще до перерви Інгс зрівняв рахунок, а у другому таймі оформив дубль і приніс перемогу Астон Віллі. Це лише другий матч для Унаї Емері на тренерському містку "левів" – і друга поспіль звитяга. В попередньому турі АПЛ Астон Вілла сенсаційно здолала Манчестер Юнайтед.