Чемпіонат Іспанії, 14 тур

Альмерія – Хетафе – 1:0

Гол: Лео Баптістао, 26

Вилучення: Елі, 87 (А)

Севілья – Реал Сосьєдад – 1:2

Голи: Мір, 44 – Сьорлот, 20, Мендес, 36

Вилучення: Ракітіч, 28, Н'янзу, 34 (обидва – Севілья)

Еспаньйол – Вільяреал – 0:1

Гол: Лекомт, 64 (аг)

Мальорка – Атлетіко – 1:0

Гол: Мурікі, 16

Альмерія здолала Хетафе завдяки голу Лео Баптістао на 20-й хвилині. "Червоно-білі" догравали у меншості, але це не завадило втримати позитивний результат.

Севілья після зміни тренера поки не поспішає рватися нагору. Андалусійці під керівництвом Хорхе Сампаолі набрали всього 2 очки у останніх 5 турах і ризикують впасти у зону вильоту. Цього разу жахливою формою Севільї скористався Реал Сосьєдад. Вже до 36-й хвилини баски мали на 2 голи і на 2 гравців більше, ніж суперник. Грубими фолами в центрі поля господарів підставили Ракітіч та Н'янзу.

У меншості Севілья навіть примудрилася відквитати один гол – Мір замкнув подачу Теллеса. Другий тайм завершився без голів, що дозволило Сосьєдаду з 3 очками вийти на третю сходинку.

Вільяреал з п'ятої спроби нарешті здобув першу перемогу під керівництвом Кіке Сетьєна. Над колишнім тренером Барселони змилостивилися вже навіть суперники. Голкіпер Еспаньйола Бенжамен Лекомт поховав свою команду абсурдним автоголом на 64-й хвилині. Француз раптом вирішив вліпити по власних воротах, хоча м'яч летів повз і нічим не загрожував. Вільяреал був дуже вдячний за такий подарунок, вийшовши на восьме місце.

Атлетіко після вильоту з ЛЧ завалився і в чемпіонаті. Підопічні Сімеоне набрали очко у попередніх 2 турах, а тепер не впоралися з Мальоркою. Мінімальну перемогу середняку приніс точний удар Мурікі вже на 16-й хвилині. Це восьмий гол косовара, який ділить другу сходинку перегонів бомбардирів з Борхою Іглесіасом (більше лише у Лєвандовскі – 13). Атлетіко нічого не вигадав до фінального свистка, тому залишається шостим і марнує чергову нагоду повернутися в зону Ліги чемпіонів.