УПЛ, 11 тур

Зоря – Металіст – 3:2

Голи: Чурко, 72, Мишньов, 88, Шахов, 90+2 – Підлипинець, 58 (п), Панасенко, 64

До поєдинку з Металістом Зоря підходила із триматчевою переможною серією. Саме луганці на правах фаворита відразу захопили ініціативу.

Найгостріший момент першого тайму мав захисник "біло-чорних" Батагов. Він підключився на подачу з кутового і пробивав з лінії воротарського майданчика, але поцілив точно у Костика.

Другий тайм розпочався з відразу двох гольових нагод. Спершу Чурко ударом зі штрафного влучив у поперечку, а в наступній атаці Танковський невдало пробив зі зручної позиції.

Трохи згодом гості таки відкрили рахунок. Підлипинець заробив право на пенальті і сам же ж чітко виконав вирок – 0:1. У середині тайму господарі відновили паритет. Чурко головою замкнув прицільну подачу Хланя. Але вже за дві хвилини Панасенко шаленим дальнім ударом знову вивів Металіст вперед – гол-красень.

Але Зоря продемонструвала характер і вдруге відігралася. Мишньов, який за мить до того вийшов на заміну, підчатував помилку оборонця і ударом в ближній кут встановив паритет. А вже у компенсований час Шахов, який теж нещодавно з'явився на полі з лави запасних, вирвав для Зорі перемогу – 3:2.