УПЛ, 10 тур

Металіст 1925 – Зоря – 0:3

Голи: Чурко, 38, Нагнойний, 45+1, Імереков, 59

Харківський клуб минулого тижня несподівано звільнив наставника Валерія Кривенцова і в.о головного тренера призначив легенду класичного Металіста Едмара. Бразилець працює у тандемі з екс-карпатівцем Олегом Голодюком.Тренерський дебют у матчі з Рухом не надто вдався (1:1).

Але і у наступному поєдинку події пішли не за планом харків'ян. На 38 хвилині Булеца прорвався правим флангом, віддав на Данченка, а той виконав якісний навіс на Чурка. Півзахисник Зорі розстріляв ворота Мозіля і записав у актив свій перший гол за луганську команду.

Просто під завісу тайму Нагнойний добряче підвищив градус розмов у роздягальні Металіста 1925. Отримавши зрячий пас від Кірюханцева, він елегантно переправив м'яча за комір голкіперу харків'ян. Красень-гол. Суддя одразу ж дав свисток на перерву.

У другому таймі Максим Імереков скористався сумбуром у карній зоні суперника і ефектним ударом від землі потроїв перевагу Зорі. Підопічним Едмара так і не вдалося відквитати жодного голу. 3:0 – луганська команда закріпилася у єврокубковій зоні (3 місце, 19 очок). Окрім того, "чорно-білі" наздогнали СК Дніпро-1 за кількістю голів (20). Металіст 1925 розмістився на 10 щаблі (9 пунктів).