УПЛ. 9 тур

Металіст – СК Дніпро-1 – 0:1

Гол: Когут, 85

Вилучення: Книш, 89

Верес – Зоря – 0:1

Гол: Антюх, 73

У першій половині зустрічі краще виглядав СК Дніпро-1. Гості гостріше діяли біля воріт суперника. Свої моменти мали Довбик та Гуцуляк, але обидва не змогли влучити у ворота.

По перерві головні тренери провели заміни, щоб посилити свої команди. Втім це не надто допомогло. Лише під завісу матчу гостям вдалося забити – Когут в дотик розстріляв ворота після майстерної подачі Піхальонка.

Металіст на останній хвилині примудрився залишитися у меншості після вилучення Книша та вже не мав шансів на камбек.

Дніпряни очолили турнірну таблицю УПЛ з 22-ма балами. Натомість Металіст посів 6 сходинку та має у своєму активі 13 очок.

У паралельному матчі туру зустрічалися Верес та Зоря. Команди грали обережно та рідко ризикували. У першому таймі єдиний удар у площину воріт виконав Кучеров – голкіпер спокійно забрав м'яч до рук.

У другій половині зустрічі Зоря активізувалася, а "червоно-чорним" довелося відбиватися та шукати свій шанс у контратаках. Гостям все ж вдалося відкрити рахунок у матчі. Антюх, який вийшов на заміну, наважився пробити з-за меж штрафного і м'яч рикошетом від ноги Вовченка залетів за комір воротарю.

Отже, Зоря піднялася на четверту сходинку (16 очок), а Верес опустився на п'яте місце (14 очок).