В гості до чемпіона приїхав середняк, який не міг виграти у 4 турах поспіль. Атака ПСЖ вийшла в елітному поєднанні Неймар-Мессі-Мбаппе. Втім, саме столичний гранд пропустив першим на 3-й хвилині, коли Бальде не накрили у карному майданчику.

ПСЖ відповів лише в середині тайму. Неймар чудовим закиданням знайшов Солера, а іспанець чітко реалізував вихід віч-на-віч з кіпером. Головні події перенеслись на другий тайм. Бальде знову ошелешив зірок раннім голом, але це був останній успіх гостей в зустрічі. Мессі зрівняв рахунок неймовірною гарматою з 25 метрів.

Потім аргентинець розрізною передачею допоміг Неймару, який нарешті вивів ПСЖ вперед. Бразилець також організував розкішний прорив через півполя і фінтом Зідана перевів на Мбаппе, але той бездумно пробив у голкіпера. Чемпіон світу все ж не пішов з поля без забитого м'яча. Солер заробив пенальті, який Кіліан чітко реалізував – 4:2.

Під завісу зустрічі Палаверса ще раз пробив Доннарумму, але очок Труа це не додало. Перемога повернула ПСЖ 5 пунктів переваги над Лансом. Команда Гальтьє досі не програє в чемпіонаті, а Неймар (10 голів) і Мбаппе (11) закріпилися на вершині перегонів бомбардирів.