Ліга чемпіонів. 5-й тур

Група А

Наполі – Рейнджерс – 3:0

Голи: Сімеоне, 11, 16, Остігард, 80

Аякс – Ліверпуль – 0:3

Голи: Салах, 42, Нуньєс, 49, Елліот, 52

Група В

Атлетіко – Байєр – 2:2

Голи: Карраско, 22, Де Пауль, 50 – Діабі, 9, Хадсон-Одой, 29

Нереалізований пенальті: Карраско, 90+8

Наполі зовсім необов'язково проїхався катком ще й по Рейнджерс, хоча раніше вже достроково здобув путівку у плей-офф ЛЧ. Сімеоне-молодший оформив дубль за 5 хвилин ще в першій половині, а по перерві Остігард довів рахунок до непристойного.

Команда Спалетті, яку в Італії порівнюють з Динамо часів Валерія Лобановського, досі не зазнала жодної поразки у поточному сезоні. У групі Ліги чемпіонів партенопійці наколотили 20 голів у ворота суперників в 5 турах, пропустивши лише 4 м'ячі.

Ліверпуль розгромив Аякс і також пробився у плей-офф. Салах розпочав побиття нідерландців на 42-й хвилині. По перерві своє слово сказали Нуньєс та Елліот – 3:0. Наполі очолює групу А ЛЧ, здобувши максимум очок за підсумками 5 турів. "Червоні" посідають 2 сходинку (12 балів). Аякс розташувався третім (3 очки), а Рейнджерс – на дні з нулем.

Атлетіко розписав нічию з Байєром в шаленому матчі. Підопічні Сімеоне-старшого двічі відігравались по ходу поєдинку. У доданий арбітром час "матрацники" отримали можливість пробити пенальті – гравець "фармацевтів" зіграв рукою у власному штрафному. Однак Карраско не зміг реалізувати 11-метровий. Сауль та Рейнілдо зіграли на добиванні, але м'яч так і не опинився у воротах німців. Божевілля!

Атлетіко (3 місце, 5 очок) та Байєр (4 позиція, 4 бали) втратили шанси на плей-офф, але можуть позмагатися за путівку в Лігу Європи у завершальному турі групи ЛЧ.