Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 5

Барселона – Баварія – 0:3

Голи: Мане, 10, Шупо-Мотінг, 31, Павар, 90+5

Тоттенхем – Спортінг – 1:1

Голи: Бентанкур, 80 – Едвардс, 22

Айнтрахт Франкфурт – Марсель – 2:1

Голи: Камада, 3, Коло-Муані, 27 – Гендузі, 22

Барселона вже не зіграє у 1/8 Ліги чемпіонів, але продовжить свій шлях у плей-офф ЛЄ. Тому матч з Баварією не мав ніякого турнірного значення.

У першому таймі каталонці не завдали жодного удару у площину воріт, а ось мюнхенці забили двічі. Спочатку Мане відправив м'яч у нижній кут, а згодом Шупо-Мотінг подвоїв перевагу.

По перерві Кімміх порушив володіння тер Штегена, але арбітр після перегляду VAR скасував взяття воріт через офсайд. Останній гол у матчі забив Павар у додатковий час.

Отже, Баварія забезпечила собі перше місце у квартеті з 15-ма балами. За нею розташувалися Інтер (10), Барселона (4) та Вікторія Пльзень (0).

Тим часом Тоттенхем зустрівся зі Спортінгом. Краще проявити себе у першій половині матчу вдалося гостям. Едвардс вдало обробив передачу та забив розкішний гол з далекої відстані. Наприкінці другого тайму господарям вдалося зрівняти – Бентанкур після розіграшу кутового головою загатив м'яч у ціль. Тоттенхем міг виривати перемогу на останній хвилині, але арбітр не зарахував влучання Кейна через положення поза грою.

Також на полі у рамках групи D між собою боролися Айнтрахт Франкфурт та Марсель. Німецька команда вийшла вперед після влучання Камади, але гості відповіли на це голом Гендузі. Паритет тривав недовго. Коло-Муані отримав дотепний пас від Гьотце та в один дотик відправив м'яч у правий нижній кут.

Тоттенхем завдяки нічиїй врятував своє перше місце в групі та заробив 8 очок. На один бал менше у Спортінга та Айнтрахта. А ось у Марселя 6 очок.