Ліга чемпіонів, 5-й тур

Зальцбург – Челсі – 1:2

Голи: Адаму, 49 – Ковачіч, 23, Хаверц, 64

Севілья – Копенгаген – 3:0

Гол: Ен-Несірі, 61, Іско, 88, Монтьєль, 90+2

Вилучення: Хочолава, 90+4 (Копенгаген)

Підопічні Грема Поттера намагались контролювати хід першого тайму. Гол вдалось забити після асисту суперника, який боровся з Хаверцом. Ковачіч з лінії штрафного в один дотик влучив у дальній кут. Обамеянг у доданий арбітром час міг забивати, але Кон вкотре врятував. Голкіпер точно був героєм Зальцбурга до перерви.

Одразу після виходу з роздягальні австрійці розігнали швидку контратаку, яку замкнув Адаму. Далі вболівальники бачили обмін атаками, допоки Хаверц розкішно не забив у дев'ятку від перекладини. Завдяки напруженій звитязі Челсі набрав 10 пунктів, залишився першим у квартеті Е та гарантував собі плей-офф ЛЧ. Зальцбург йде другим з 6 пунктами.

Севілья приймала Копенгаген. Андалусійці створили низку моментів. Реалізація підводила, а кіпер суперника Грабара здійснив не один сейв. У другому таймі підопічні Хорхе Сампаолі досягли бажаного. Папу Гомес закинув у штрафний, а Ен-Несірі спиною переправив сферу у ворота.

Цей гол дозволив іспанцям почуватись куди вільніше. Як наслідок, ще двічі ворота Копенгагена були вражені. Іско розкішним пострілом влучив у дев'ятку, а Монтьєль вдало зіграв на добиванні. На емоціях екс-гравець Шахтаря Хочолава у доданий арбітром час отримав червону. Поразка залишила данців без євровесни, Севілья ще може розраховувати на плей-офф ЛЧ.