УПЛ, 9 тур

Кривбас – Інгулець – 2:1

Голи: Дебелко, 72, 74 – Кравчук, 78

Вилучення: Смоляков, 61

Кривбас до поєдинку підходив у пригніченому настрої – криворізький клуб ще не здобув жодної перемоги у цьому сезоні і перебував у самих підвалах турнірної таблиці УПЛ. Після поразки від Олександрії (0:2) в попередньому турі Юрій Вернидуб не стримався і заявив, що перебувати на фронті йому було легше, ніж очолювати Кривбас.

Інгулець теж не мав чим похизуватися – він розташувався лише на одну сходинку вище від криворіжців. В їхньому активі – теж без звитяг.

На 22 хвилині матч на Олімпійському призупинили через загрозу ракетного удару. Відбій повітряної тривоги дали аж через півтори години. До завершення тайму команди не завдали жодного удару у площину воріт.

Усе найцікавіше трапилося по перерві. На 61 хвилині Смоляков залишив Інгулець у меншості, отримавши червону картку за грубу гру проти Сарнавського. Кривбас дуже швидко скористався перевагою. Усього за дві хвилини Дебелко оформив дубль, забивши перші два м'ячі у цьому сезоні.

На 78 хвилині ще більше перцю поєдинку додав Данило Кравчук, скориставшись передачею від Клименка і скоротивши відставання гостей.

2:1 у підсумку. Підопічні Юрія Вернидуба здобули омріяну перемогу у цьому сезоні і піднялися на 13 сходинку турнірної таблиці УПЛ (6 очок). Інгулець опинився на самому дні (4 пункти).