"У мене вже немає бажання приходити на післяматчеві прес-конференції і щось тут розповідати. Про що розповідати, якщо команда не може забити, не може виграти. Це складно.

У мене таке відчуття, що тут є два варіанти. І я завжди беру перший варіант: значить, тренер поганий, і пора щось міняти в цьому житті. Всю команду не поміняєш, а краще змінити тренера. Я, значить, не заслуговую. Мені легше було їздити і допомагати, коли я був на фронті, ніж тут, в Кривбасі. Якось все це важко, я не можу зрозуміти, з чим це пов'язано.

Ми ні в чому не поступалися. Втім, поступилися лише в одному – не змогли забити, а Олександрія забила. У першому таймі у суперника було два підходи, і один вони змогли забити. Ми ж, начебто, володіли ініціативою, атакували, але не забили.

Що тут можна ще розповідати? Сумно, сумно. Але потрібно жити, життя триває. Будемо дивитися, що далі. Думаю, поспілкуємося з президентом і з керівництвом клубу. У моїй практиці це перша команда, до якої я не можу достукатися, не можу дати з нею результат. Тим більше минуло вже 7 турів. В цьому випадку тренер, значить, повинен брати провину на себе", – цитує Вернидуба офіційний сайт Кривбаса.

За сім стартових турів УПЛ в криворіжців три нічиї та жодної перемоги. Нагадаємо, що до того як очолити Кривбас Юрій Вернидуб служив у лавах ЗСУ.