"У мене була непроста травма зі спиною, коли мене прооперували у Мюнхені, і 2-3 місяці знадобилося на відновлення. Але ця, мабуть, дійсно, найважча. Якби я знав, що після приземлення отримаю травму, звичайно, зіграв би по-іншому.

Варіантів було багато: можна було і перевести м’яч через поперечину та заробити кутовий. Я намагався ловити м’яч, щоб зберегти його для команди, і мені це вдалося, але так судилося, що у тому епізоді отримав травму.

Як вдалося вийти з такою травмою на другий тайм? Я одразу відчув невеликий, але характерний хрускіт у коліні і зрозумів, що там щось сталося. Звісно, намагався не думати про погане, а лише про позитив, що, мабуть, це просто забій, і коліно витримало. В перерві поспілкувався із лікарями та Луческу і зійшлися на тому, якщо моє самопочуття буде погіршуватися, я одразу попрошу заміну, щоб не нашкодити команді.

На другий тайм я вийшов, але, коли коліно почало наливатися, попросив заміну. В принципі, міг грати і далі, але оскільки рахунок був лише 1:0 на нашу користь, не став ризикувати командним результатом.

Операція пройшла добре, лікарі задоволені, зараз перебуваю на первинній реабілітації. Реабілітологи теж кажуть, що все йде добре. Повноцінний відновлювальний період почнеться, напевне, через 2-3 тижні. Усе це займе шість місяців. Лікарі розходяться в думках, називаючи термін від п’яти до семи місяців. Можна відновитися і за три місяці, але зв’язка повинна прирости, а це фізіологічний процес, який потребує щонайменше шести місяців", – цитує Бойка офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, окрім Дениса, зараз травмований і основний голкіпер Динамо Георгій Бущан. Тож в останніх матчах ворота команди захищає 20-річний Руслан Нещерет.