Поєдинок на Стадіо Монтіліві відбудеться цієї суботи, 4 травня. Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом. Стежити за грою команди Довбика і Циганкова можна буде на платформі MEGOGO за наявності відповідної підписки.

Надійний букмекер FAVBET фаворитом каталонського дербі вважає "гранатово-синіх". Коефіцієнт на перемогу Барселони – 2,51. На успіх Жирони – 2,84. Ціна нічиєї – 3,95.

Фахівці очікують на результативне протистояння. Коефіцієнт на стандартний тотал більше 2,5 становить 1,47 бала. На аналогічний тотал менше – 2,77.

До цього матчу Барселона підходить на другому місці в Прімері, маючи в активі 73 очки. Жиронці розташувалися на третій позиції, відстаючи від підопічних Хаві лише на 2 пункти.

Вболівати за команду Довбика і Циганкова у цій грі будуть Лунін і Ко. У цьому турі Ла Ліги Реал зустрінеться з Кадісом. Щоб достроково відсвяткувати чемпіонство у Ла Лізі, "вершковим" слід перемогти та сподіватися, що підопічні Мічела відберуть очки у "блаугранас". Гравці Реала у випадку перемоги над Кадісом начебто навіть планують залишитися на стадіоні та разом подивитися матч Жирона – Барселона.

До слова, підопічні Мічела у попередньому турі Прімери впевнено перемогли Лас-Пальмас (2:0), а команда Хаві здолала Валенсію у шаленому матчі (4:2).