Серія А, 10 тур

Інтер – Салернітана – 2:0

Голи: Лаутаро, 14, Барелла, 58

Лаціо – Удінезе – 0:0

Наполі – Болонья – 3:2

Голи: Жезус, 45, Лосано, 49, Осімхен, 69 – Зіркзе, 41, Барроу, 51

Верона – Мілан – 1:2

Голи: Гюнтер, 19 – Велозу, 9 (аг), Тоналі, 81

Інтер на тижні розписав нічию з Барсою, яка дає чудові шанси вийти у плей-офф ЛЧ. Поступово команда Індзагі приходить до тями і в рідному чемпіонаті. "Нерадзуррі" здобули другу перемогу поспіль, на класі розібравшись із Салернітаною. Наразі міланцям цього вистачає лише на сьоме місце.

Лаціо та Удінезе йшли у зоні ЛЧ, але очний матч відверто розчарував. Два відкриття сезону не спромоглися потішити публіку бодай одним голом. Все компенсував поєдинок Наполі – Болонья. Суперники влаштували перестрілку з 5 голами, і сильнішими виявилися таки "партенопейці". Наполі набрав 26 очок, потіснивши Аталанту Руслана Маліновського з вершини.

Ігровий день завершував Мілан, який приїхав у гості до Верони. Екс-зірка київського Динамо Мігель Велозу захотів допомогти "россонері" і зрізав м'яч у власні ворота. Втім, вже через 10 хвилин Гюнтер відновив рівновагу, яка протрималася до перерви.

В другій половині Мілан також не вражав, ризикуючи втратити очки на полі аутсайдера. Вирвати перемогу вдалося аж на 81-й хвилині. Підопічні Піолі трьома передачами розірвали оборону "мастифів", і Тоналі побіг приймати вітання партнерів – 2:1. Мілан вибрався на третю сходинку, відстаючи на 3 очки від Наполі і на одне від Аталанти.