Обидві команди йшли в групі лідерів Ліги 1. ПСЖ ділив першу сходинку з Лор'яном (по 26 очок), а в Марселя було на 3 пункти менше.

Чинний чемпіон вліштував справжній штурм воріт Пау Лопеса зі старту. Не буде перебільшенням сказати, що до 6-ї хвилини напрошувався рахунок 3:0! Найкращі моменти мав Мессі, але з двома ударами аргентинця впорався кіпер Марселя.

Поступово гості змогли відсунути гру від своїх воріт і самі пішли в атаку. Удар Санчеса полетів над поперечиною, а після спроби Тавареша в гру нарешті вступив Доннарумма. Травми скосили по центрбеку у кожної зі сторін. ПСЖ міняв Данілу на Мукієле, а Марсель випустив Жиго замість звично "кришталевого" Байлі.

Мессі отримав можливість пробити з гострого штрафного. Разом з Лопесом на лінію воріт стали ще два польові гравці, але удар аргентинця прийняла на себе поперечина. ПСЖ провів гольову атаку аж в компенсований час. Верратті перехопив м'яч в центрі поля, Бернат хутко перевів на вільного Мбаппе, а чемпіон світу не пошкодував передачі для "ненависного" Неймара – 1:0. Солодка парочка разом святкувала успіх, показово відповідаючи на чутки про конфлікт.

Друга половина вже була не настільки односторонньою. Хакімі неточно замкнув простріл, а Харіт відразу потужно пробив у площину воріт Доннарумми – чемпіон Європи не дрімав. На 73-й хвилині Жиго залишив Марсель у меншості. Екс-гравець московського Спартака грубо зрубав Неймара в центрі поля і отримав дурну червону картку.

У меншості Марселю було дуже важко сподіватися на очки. Радше Мессі міг подвоїти перевагу ПСЖ, але аргентинцю цього вечора тотально не щастило. Тим не менш, чемпіон переміг і повернув собі чисту першу сходинку. Марсель з двома поразками поспіль поки поза зоною ЛЧ (4 місце).