Карло Анчелотті провів невелику ротацію, зробивши 4 заміни у порівнянні з попереднім матчем проти "гірників": вийшли Васкес, Рюдігер, Начо та Азар. Ігор Йовічевіч був більш стриманим: прибрав зі складу Шведа, Зубкова змістив на фланг, а Траоре випустив у центр нападу. Буркінійцю протистояв Андрій Лунін, який проводив 4 поспіль поєдинок через пошкодження Тібо Куртуа.

Перша половина тайму була спокійною та обережною у виконанні обох команд. Спостерігати можна було за повністю заповненими трибунами на стадіоні у Варшаві. Українські та польські фанати навіть влаштували ефектну акцію на підтримку нашого народу, який майже 8 місяців протистоїть російським загарбникам.

Мадридці шукали підходи до воріт Трубіна. Пробували подавати з глибини, прострілювати з флангів, розігрувати певні комбінації, але безрезультатно. Шахтар намагався вдало відіграти в обороні та організувати швидкі контратаки флангом Мудрика. Одна з них завершилась пострілом Зубкова. Наприкінці тайму у кіпера Шахтаря побільшало роботи – небезпечно стріляли Бензема, Вальверде й Родріго.

Другий тайм почався фантастично! Мудрик розігнав атаку центром, віддав на Михайліченка, а той подав. Зубков на дальній стійці виграв боротьбу в оборонця й результативно пробив головою. Олександр вже вдруге забиває "бланкос" протягом тижня. Одразу ж Анчелотті кинув у бій Модріча та Вінісіуса.

Перша більш-менш серйозна відповідь була аж на 60 хвилині. Менді стріляв з-за меж штрафного – вище. Шахтар міг подвоювати перевагу: Траоре вийшов віч-на-віч з Луніним, Андрій, здавалось, забрав м'яч, але випустив його. Лассіна пробив над поперечкою. Зубков і Мудрик стріляли здалеку – доволі небезпечно. Реал організував навалу, але Шахтар захищався усією командою. Та все ж забити "бланкос" вдалось. Рюдігер на 90+5 хвилині замкнув подачу Крооса, після чого була тривала затримка через зіткнення. Німець та Трубін були у крові. 1:1!

У паралельному матчі РБ Лейпциг впевнено переміг Селтік (2:0). Після 4 турів ситуація у групі F наступна: Реал – 10 очок, РБ Лейпциг – 6, Шахтар – 5, а Селтік – 1. У наступному турі "гірники" гратимуть зі шотландцями.