Юнацька ліга УЄФА. Тур 4

Шахтар U-19 – Реал U-19 – 0:3

Голи: Паласіо, 22, Хіменес, 55, Герреро, 86

Реал підходив до звітного протистояння у статусі лідера групи, набравши 7 очок після трьох турів. Тиждень тому "бланкос" розбили Шахтар U-19 у Мадриді з рахунком 6:1. "Гірники" перебували на другому місці із 6 пунктами.

У першому таймі підопічні легендарного Альваро Арбелоа довели статус фаворитів, контролюючи гру і регулярно створюючи моменти біля воріт Твардовського. Загалом у стартові 45 хвилин гості завдали 11-и ударів по воротах Шахтаря.

Мадридці справедливо відкрили рахунок на 22-й хвилині. Паласіос оформив свій 5-й гол в Юнацькій лізі УЄФА. Команда Оскара Ратулутри до перерви результативно відповісти не спромоглася, попри 2 влучання у рамку після трьох пострілів.

На старті другої половини Реал красиво збільшив свою перевагу. Ефектну триходівку "бланкос" вже у порожні ворота завершив Хіменес. А масну крапку після чергового провалу в обороні Шахтаря поставив Герреро. 3:0 – Реал U-19 здобуває легку перемогу і робить величезний крок до плей-офф. "Гірникам" потрібно сподіватися, що Селтік (3 очки) не переможе Лейпциг (1), хоча доля путівки у плей-офф все одно залежить від самих українців.