Ліга чемпіонів. Тур 3

Бенфіка – ПСЖ – 1:1

Голи: Данілу, 41 (а) – Мессі, 22

Ювентус – Маккабі – 3:1

Голи: Рабьйо, 35, 83, Влаховіч, 50 – Давід, 75

Манчестер Сіті – Копенгаген – 5:0

Голи: Холанд, 7, 32, Хочолава, 39 (а), Марез, 55 (п), Альварес, 76

Севілья – Борусія Д – 1:4

Голи: Ен Несірі, 51 – Геррейро, 6, Беллінгем, 41, Адеємі, 43, Брандт, 75

Челсі – Мілан – 3:0

Голи: Фофана, 24, Обамеянг, 56, Джеймс, 62

Ліонель Мессі блискучим ударом з лінії штрафного майданчика відкрив рахунок у матчі з Бенфікою. "Орли" стали 40-ю командою, якій аргентинець забив у Лізі чемпіонів. Раніше подібне не вдавалося нікому. В найближчого переслідувача Кріштіану Роналду – 38 "жертв".

Свято Мессі зіпсував Данілу, який автоголом зрівняв рахунок. ПСЖ домінував у другому таймі, але забити вдруге так і не зміг.

Французи та португальці ділять лідерство у групі з сімома очками. Ювентус, завдяки перемозі над Маккабі, набрав 3 бали, ізраїльтяни – останні.

Ерлінгу Холанду вистачило одного тайму, аби двічі відзначитися дублем у воротах Копенгагена. Третій м’яч у грі забив екс-гравець Шахтаря та Чорноморця Хочолава у власні ворота. В перерві Гвардіола замінив Холанда, що не завадило Манчестер Сіті забити ще двічі. У Ерлінга 18 голів за 12 матчів у формі "містян".

Манчестер Сіті лідер групи зі стовідсотковим результатом. На другій сходинці з шістьома очками закріпилася Борусія Д, розгромивши на виїзді Севілью. В іспанців та Копенгагена по одному балу.

У ще одному поєдинку Челсі не залишив жодних шансів Мілану. Англійці та італійці тепер з чотирма очками ділять 2-3 сходинки. Лідирує Зальцбург, що набрав 6. Динамо Загреб – останнє.