На манкуніанське дербі гості виходили у чудовому гуморі – підопічні Гвардіоли не програвали у 10 матчах поспіль.

Уже на старті поєдинку для Ман Сіті з'явився новий привід для оптимізму – Сілва знайшов у карній зоні суперників Фодена, а той потужно вгатив під поперечку.

Перевагу містян збільшив Холанд – де Брюйне подав на норвежця з кутового, той виграв боротьбу на другому поверсі та переправив м'яча у сітку. Схоже, Ерлінг не збирається нікому віддавати звання найкращого бомбардира АПЛ. А вже за декілька хвилин Холанд оформив дубль – 3:0.

Під завісу стартового тайму гості ще більше підвищили градус майбутньої розмови у роздягальні Манчестер Юнайтед. Холланд записав у свій актив асист, а Фоден – дубль.

По перерві гості врешті змогли забити – Ентоні пробив здалеку під ліву стійку.

Але невдовзі Холанд продовжив добивати "червоних дияволів". Скориставшись передачею Гомеса, норвежець завдав удару по центру воріт і оформив хет-трик. Арбітр Майкл Олівер дав зрозуміти, що святкувати "містянам" зарано. Однак після перегляду VAR гол таки зарахували. 5:1 – тепер у доробку Холанда 14 голів у цьому сезоні Прем'єр-ліги.

На 73-й хвилині хет-трик вслід за Холандом оформив Фоден – 6:1. Знову не обійшлося без перегляду VAR.

Невдовзі відставання гостей дещо скоротив Марсіаль. А вже у компенсований час він впевнено реалізував пенальті.

6:3 – Манчестер Сіті продовжив блискучу безпрограшну серію. Зараз підопічні Гвардіоли перебувають на 2 місці турнірної таблиці АПЛ (20 очок), Манчестер Юнайтед на 6 сходинці (12 очок).

"Містяни" здобули 54 перемогу в манкуніанському дербі, в "червоних дияволів" – 77 звитяг.