"Чи було важко під час відновлення від травми? Звісно, важко, адже був без команди. Сподіваюся, що вже все позаду, і з новими силами стаю до роботи. Прийдуть перемоги, і команда почне показувати той результат, на який усі сподіваються, і який має бути. Думаю, з гри проти Минаю ми розпочнемо переможну серію.

Чи є дискомфорт після травми? Звісно, адже, я пропустив дуже багато. П’ять місяців – це достатньо великий проміжок часу. Сподіваюся, тепер усе буде добре, і я якнайшвидше наберу потрібну форму.

Готовність скласти конкуренцію в нападі? Звісно, готовий. Але мені потрібно ще трішки часу, щоб адаптуватися у загальній групі, адже довгий час я працював індивідуально, і щойно почав тренуватися разом з усіма. Це звична річ після травми. Думаю, згодом, наберу форму і складатиму повноцінну конкуренцію", – розповів Кулач у коментарі офіційному сайту киян.

Нагадаємо, що Владислав перейшов у Динамо влітку минулого року. На його рахунку лише 5 матчів за киян та один гол. Форвард пропустив чимало часу через пошкодження.