Матч Португалія – Іспанія відбудеться у вівторок, 27 вересня, та розпочнеться о 21:45 за київським часом. Перед вирішальною битвою команд на Муніципальному стадіоні у Бразі команда Фернанду Сантуша випереджає "Червону Фурію" на 2 очки. Якщо Роналду та Ко влаштує і нічия, то іспанцям потрібно лише перемагати.

Підопічні Луїса Енріке суттєво ускладнили собі життя після домашньої поразки від Швейцарії. Несподівана осічка збірної Іспанії перетворила саме португальців у фаворитів групи. Поки "Ла Роха" ганьбилася на власному полі, "європейські бразильці" буквально знищили в гостях бідолашну Чехію – 4:0. Кріштіану, на диво, завершив гру без забитих м'ячів, зате з розбитим носом.

Зазначимо, що Португалія виграла дебютний розіграш Ліги націй, проте захистити титул не вдалося. Ба більше, вже через два роки "селесау" навіть не вийшли з групи. Натомість іспанці торік дісталися фіналу в Мілані, де програли французам зі скандальним суддівством.

Надійний букмекер FAVBET вважає Португалію фаворитом нинішньої гри. Коефіцієнт на домашню перемогу команди Роналду становить 2.39, тоді як виїзний успіх "Червоної Фурії" оцінюється у 3.25. Цінник нічиєї – 3.30.

Фахівці ставлять на результативний футбол. Стандартний тотал більше 1.5 оцінюється у 1.37, аналогічний тотал менше – 3.10. На дубль Кріштіану можна поставити зі спокусливим коефіцієнтом 7.