"Синьо-жовті" спробують взяти реванш у Словаччини завтра, 27-го вересня. Стартовий свисток пролунає о 18:30 за Києвом. Трансляція гри буде доступна на регіональних каналах Суспільного та YouTube-каналі УАФ.

Збірна України U-21 лише двічі проходила кваліфікацію на міжнародні турніри – в обох випадках на чемпіонат Європи. У 2006-му "синьо-жовті" привезли додому срібло, а у 2011-му стали аутсайдерами групи. Тож цьогоріч підопічні Руслана Ротаня можуть оформити чергове історичне досягнення, заради якого треба здолати Словаччину U-21 у плей-офф.

У першому поєдинку суперник перестріляв збірну Україну U-21 (3:2). Наші гравці двічі зрівнювали рахунок по ходу матчу, однак все ж не змогли завершити камбек.

Попри це надійний букмекер FAVBET віддає підопічним Ротаня неочевидну перевагу у матчі-відповіді – коефіцієнт на перемогу збірної України U-21 в основний час становить 1.90. Тоді як на нічию ставлять 3.65. Звитяга словаків вважається менш ймовірною – 3.70.

Команди, швидше за все, знову потішать нас забитими м'ячами. Тотал більше 2.5 оцінюється у 1.85, аналогічний тотал менше – 1.89.