"Зінченко – це лідер збірної України. Нам його не вистачало, але таке футбольне життя. Він мені зателефонував, сказав, що сталося. Був дуже розчарований. Однак на цей момент у нас є ким його замінити. Зараз відсутні через травми 5 основних гравців. Для нас це багато, але шанс отримають інші футболісти.

Кадрова ситуація в нас хороша. У нас 24 гравці, з яких 3 голкіпери.

Прилетів Едуард Сарапій. Миколенко здоровий, його нічого не турбує. Всі здорові, все добре. Розкажу, чому довикликав Сарапія. У нас 8 жовтих карток. Наступна картка – і буде гравець пропускати матч із Шотландією. А з Вірменією буде нервова гра, тому що обом командам потрібні очки. Тренер повинен думати наперед.

В Україні не так багато футболістів. Коли немає 3-4 гравців, нам дуже важко грати. Хлопці, які вийшли проти Шотландії, дуже старалися. Однак вони ще не готові грати на такому рівні. Нам протистояла команда, футболісти якої виступають в АПЛ. Не можу сказати, що нам не пощастило, чи щось таке. Вони нас переграли цього разу", – розповів наставник збірної України

Нагадаємо, завтра, 24 вересня "синьо-жовті" зіграють з вірменами у п'ятому турі Ліги націй. А 27 вересня відбудеться заключний для України поєдинок у груповому етапі турніру – проти Шотландії, якій вона нещодавно розгромно поступилася (0:3).

Зараз команда Петракова займає другий щабель у своєму квартеті (7 очок). Вірменія на останній сходинці (3 очки).