Ліга чемпіонів, 1-й тур

Барселона – Вікторія Пльзень – 5:1

Голи: Кессьє, 13, Лєвандовскі, 34, 45+3, 67, Торрес, 71 – Сікора, 44

Інтер – Баварія – 0:2

Голи: Сане, 25, Д'Амброзіо, 66 (аг.)

Тоттенхем – Марсель – 2:0

Голи: Рішарлісон, 76, 81

Вилучення: Мбемба, 47

Центральний матч 7 вересня відбувався на Стадіо Джузеппе Меацца, де Інтер приймав Баварію. Мюнхенців вважали фаворитами, що вони довели вже у першому таймі: переважали візаві, створили кілька нагод та, зрештою, забили. Це Мане реалізував вихід віч-на-віч після чудового пасу Кімміха з глибини.

Підопічні Сімоне Індзагі вийшли з роздягальні доволі зарядженими й провели кілька атак. Проте автоголом відзначився Д'Амброзіо після ефектної гри Баварії у штрафному. Мюнхенці довели поєдинок до перемоги.

На Камп Ноу завітала Вікторія Пльзень, яка провалила старт зустрічі. Барса усе контролювала і двічі забила – голами відзначились літні новачки Роберт Лєвандовскі та Франк Кессьє. Але наприкінці першого тайму "блаугранас" втратили пильність і чехи реалізували свій єдиний момент. Це перший гол Вікторії у ворота Барселони в історії.

Проте одразу ж Лєвандовскі вдруге розписався у воротах візаві, а на 66 хвилині зробив це ще й втретє. Ферран Торрес поставив крапку у знущанні. Барселона очолила квартет С, Баварія йде другою.

У паралельній зустрічі Тоттенхем вдома зустрічався з Марселем. Цей поєдинок був найменш насиченим подіями, тому у роздягальню колективи пішли за нулів на табло. Одразу по перерві Мбемба отримав пряму червону, залишивши французів у меншості. Чисельною перевагою "шпори" скористались наприкінці, коли Рішарлісон оформив дубль.