Мікель Артета з перших хвилин випустив Олександра Зінченка, який пропустив попередні два поєдинки через пошкодження. Ерік тен Хаг же дав шанс проявити себе Антоні, бразилець лише 4 дні тому прийшов у МЮ за 100 мільйонів євро.

Манкуніанці розпочали активно, притиснувши гостей поблизу воріт, але вже перша контратака "канонірів" завершилась голом Мартінеллі, який, щоправда, скасували після перегляду VAR через порушення правил. Колективи грали нарівні. Ще до перерви МЮ забив – одна з атак завершилась голом Антоні. Новачок розстріляв Ремсдейла після пасу Рашфорда з-під Зінченка. Цьому голу аплодував навіть Роналду.

У другому таймі Арсенал створив чимало, це на 60 хвилині конвертувалось у гол. МЮ втратив сферу на своїй половині поля, а Сака результативно зіграв на добиванні. Кількома миттєвостями до цього на полі, до слова, з'явився Роналду. Опісля Манчестер забив двічі, зловивши "канонірів" на контратаках. Це Рашфорд оформив дубль, другий гол був забитий з лівого флангу одразу після відходу Зінченка з поля.

Для МЮ ця перемога стала четвертою поспіль, що дозволило команді піднятись на 5 сходинку турнірної таблиці АПЛ. Арсенал же зазнав першої поразки в сезоні, але не втратив лідерство.