УПЛ, 3 тур

Зоря – Динамо – 3:2

Голи: Русин, 7, Мишньов, 35, Бражко, 70 – Ванат, 50, Буяльський, 83

Вилучення: Вантух, 69

Київське Динамо у попередньому турі поступилося Дніпру-1 (0:3), а Зоря успішно стартувала у поточному сезоні, продемонструвавши стовідсотковий показник набраних очок.

Караваєв забив у дебюті гри, однак взяття воріт скасували через офсайд. Луганці за лічені хвилини повели в рахунку – Русин залишився один у штрафному киян та відзначився з допомогою рикошету.

У ''біло-синіх" майже нічого не виходило, натомість луганці подвоїли перевагу. Після передачі з лівого флангу Мишньов точним ударом зробив рахунок 2:0!

По перерві у складі Динамо відбулися заміни, Луческу пустив у бій досвідчених гравців. Ванат відквитав один м'яч, а згодом динамівці здобули чисельну більшість. На 69-й хвилині Вантух отримав червону картку за фол проти Караваєва, утім це не завадило Зорі забити ще.

Сидорчук програв дуель юному Бражку, який є вихованцем Динамо та виступає на правах оренди за луганців, а той красивим ударом організував третій гол.

У заключній 10-хвилинці Буяльський спробував врятувати команду, результативно пробивши у лівий нижній кут. Однак навіть для нічиєї цього виявилося замало. Динамо зазнало другої поразки в УПЛ.

Отже, Зоря з 9-ма очками наразі очолила турнірну таблицю, а кияни продовжують перебувати на дні.