"Червоні дияволи" відчайдушно шукають голкіпера, який став би дублером для Давіда Де Хеа. Одним з варіантів на підсилення є Кевін Трапп. Про це повідомляє The Sun.

Боси Манчестер Юнайтед вже начебто зв'язались з агентами переможця Ліги Європи та запропонували перебратись на 4 сезони за 180 тисяч фунтів на тиждень. Фани клубу очікують побачити у Манчестері не лише Траппа, а також його звабливу дружину Ізабель Гулар. Модель може створити серйозну конкуренцію за серця вболівальників для Джорджини, коханої Кріштіану Роналду, яка наразі вважається фавориткою фан-сектору.

Пара познайомилась ще у 2015-му, коли Кевін захищав ворота ПСЖ. У 2018 році вони одружилися, тоді ж молодята привернули до себе багато уваги після одкровення Ізабель: "Ми з Кевіном багато займаємося коханням – чотири-п'ять разів на тиждень. Але якщо він програє важливий матч, я можу спробувати будь-що – зробити гарний макіяж, манікюр, вдягнути найкращу білизну – але сексу все одно не буде".

Додамо, окрім Кевіна Траппа, боси Ман Юнайтед також розглядають кандидатуру Георгія Бущана. Скаути клубу навіть спостерігали за виступом воротаря Динамо у першому матчі плей-офф ЛЧ з Бенфікою (0:2) в польській Лодзі.