Після яскравої нічиєї з Фулхемом (2:2) на підопічних Клоппа чекало ще одне лондонське випробування – Крістал Пелас. "Орли" у першому турі без шансів поступилися Арсеналу, але цього разу дали бій гранду.

Дарвін Нуньєс вийшов у основі і змарнував найкращий момент Ліверпуля до перерви, неточно замкнувши передачу Трента. Суперник ставився до своїх можливостей значно відповідальніше. Заха вискочив на побачення з Аліссоном ледь не з центра поля і чітко пробив у дальній кут. Філліпс сигналізував про офсайд, але дарма – саме він і затримався.

На 57-й хвилині становище Ліверпуля стало ще гіршим. Нуньєс весь матч страждав від Андерсена і зрештою не витримав. Данець підло штовхнув Дарвіна у спину, на що той відповів брутальним ударом головою у підборіддя. Пряма червона, яка означає пропускання кількох матчів, зокрема гри з МЮ у наступному турі.

Як не дивно, команда Клоппа майже відразу відігралася у меншості. Луїс Діас знайшов простір перед карним майданчиком і сильно пробив у верхній кут – 1:1. Ліверпуль продовжив тиснути, але вирвати всі 3 очки не вдалося. "Червоні" вже на 4 пункти відстають від Арсенала і Ман Сіті, які залишилися єдиними "ідеальними" командами.