АПЛ. Тур 2

Челсі – Тоттенхем – 2:2

Гол: Кулібалі, 19, Джеймс, 77 – Хьойберг, 68, Кейн, 90+6

"Пенсіонери" володіли відчутною перевагою впродовж усього поєдинку. Уперше реалізувати її вдалося новачку Челсі Кулібалі, за якого лондонці заплатили Наполі 38 млн євро. Каліду відзначився після кутового, що виконував інший новобранець команди Кукурелья – він коштував понад 60 млн.

У середині другого тайму Тоттенхему несподівано вдалося відігратися – ударом здалеку забив Хьойберг. Незадовго до голу арбітр не зафіксував фол на Гаверці, що викликало дуже бурхливу реакцію Томаса Тухеля. Наставник Челсі ледь не побився зі своїм візаві Антоніо Конте. Рефері вгамував обох жовтими картками.

Знову вийти вперед "синім" вдалося завдяки голу ще одного захисника Ріса Джеймса. Проте в компенсований час Кейн, відзначившись після кутового таки вирвав для "шпор" нічию, а Тухель з Конте ледь не влаштували ще одну бійку вже після фінального свистка.

В турнірній таблиці Челсі та Тоттенхем ділять 3-8 місця з командами, що набрали по 4 очки. Дві перемоги здобули лише нинішня та колишня команди Олександра Зінченка Арсенал і Манчестер Сіті.