Чемпіонат Англії 2022/23, 2-й тур

Брентфорд – Манчестер Юнайтед – 4:0

Голи: Да Сілва, 10, Єнсен, 18, Мі, 30, Мбеумо, 35

Господарі поля розгромили "червоних дияволів" за стартові 35 хвилин – наколотили 4 голи, реалізувавши усі удари в площину воріт. Давід Де Хеа пропустив у свою сітку буквально все, що міг.

Захоплені таким початком матчу вболівальники Брентфорда розпочали скандувати на адресу нового наставника Манчестер Юнайтед Ерік Тен Хага: "Тебе звільнять вранці". Перепало також екс-гравцю "бджіл" Крістіану Еріксену. Данець вислухав від фанів: "Еріксене, який рахунок?". Натомість фани Манчестер Юнайтед скандували: "Роналду, ти не вартий того, щоб носити цю футболку".

По перерві матч перетворився на товариський. Команди так і не змогли змінити рахунок. Отже, Брентфорд здобуває найрезультативнішу перемогу в АПЛ та підіймається на 3 сходинку турнірної таблиці (4 очки). МЮ, так і не здобувши жодного балу за підсумками 2-х турів, опиняється на дні чемпіонату Англії.

Нагадаємо, Роналду відчайдушно намагається змінити клубну прописку. А після такого фіаско він, ймовірно, ще завзятіше вимагатиме трансферу. Кріштіану пропустив передсезонну підготовку Манчестер Юнайтед, проте переговори з кількома потенційними роботодавцями зайшли у глухий кут. Зокрема, Атлетіко відмовився від запрошення зірки через шалений спротив власних фанів.

Нещодавно Брентфорд підписав українського хавбека Єгора Ярмолюка, який поки що не пробивається до першої команди.