Дві найсильніші команди Англії за підсумками минулого сезону зустрінуться у Лестері на Кінг Павер Стедіум. Поєдинок відбудеться 30 липня, стартовий свисток пролунає о 19:00. Нагадаємо, що Ман Сіті завоював чемпіонський титул АПЛ, а Ліверпуль виграв національний Кубок.

Обидва колективи проведуть перший офіційний матч у новому сезоні. Підопічні Гвардіоли та Клоппа зіграли декілька контрольних спарингів, щоб якнайкраще підготуватися до нового розіграшу АПЛ. "Містяни" здолали Амеріку та Баварію, а "мерсисайдці" поступилися МЮ, однак переграли Крістал Пелес та Лейпциг.

Надійний букмекер Favbet вважає фаворитом матчу команду Гвардіоли. Коефіцієнт на перемогу ''містян'' в основний час становить 2.50. Натомість тріумф номінальних господарів оцінили у 3.00. Нічия – 3.65.

Фахівці схиляються до того, що зустріч буде результативною. Стандартний тотал більше ніж 2,5 – 1.85, аналогічний тотал менше – 2.16.

У битві зіркових новачків команд Ерлінга Холанда та Дарвіна Нуньєса фаворитом є нападник Ман Сіті. На гол норвежця можна поставити з коефіцієнтом – 2.40, результативний удар нової ''дев'ятки'' Ліверпуля оцінюється у 3.20.