Серія А. Тур 21

Рома – Ювентус – 3:4

Голи: Абрахам, 11, Мхітарян, 48, Пеллегріні, 53 – Дибала, 18, Локателлі, 70, Кулусевскі, 74, Де Шільйо, 77

Вилучення: Де Лігт, 81

Нереалізований пенальті: Пеллегріні, 83

У 21-му турі чемпіонату Італії Рома приймала Ювентус. "Вовки" розпочали впевненіше та вже на 11 хвилині Абрахам забив гол. Раділи недовго – Дибала зрівняв. У першому таймі домінувала римська Рома.

По перерві Мхітарян вивів команду вперед, а автором третього забитого у ворота Ювентуса м'яча став Пеллегріні, який видовищно виконав штрафний. Туринський клуб не з тих, хто буде здаватись, тому в заключній 20-хвилинці дав бій "вовкам". Локателлі та Кулусевскі допомогли Юве зрівняти становище, а Де Шільйо впевнено поцілив у лівий нижній кут воріт, зробивши рахунок 3:4 на користь туринців.

Не все так просто! Доля дарує Ромі шанс відігратись. Де Лігт отримує другу жовту картку, яка перетворюється в червону – рефері призначає пенальті у ворота Ювентуса. Пеллегріні підходить до позначки та пробиває, кіпер Войцех Щенсни здійснює диивовижний сейв та рятує команду.

Рома, яка вела в рахунку, поступається Ювентусу та розташовується на 8-му місці у турнірній таблиці (32 очки). "Стара синьйора" закріпилася на 5-ій сходинці (38 пунктів).