"Після 20 років спільного життя, на жаль, мої стосунки з Іларі закінчилися. Все, що я говорив останніми місяцями, було для того, щоб спробувати захистити наших дітей. Я намагався подолати кризу в своєму шлюбі, але сьогодні я розумію, що розлуки, хоч і болісно, ​​вже неможливо уникнути. Я й надалі буду разом з Іларі виховувати наших трьох чудових дітей", – цитує Тотті ESPN.

Екс-футболіст повідомив, що весь процес розлучення з телеведучою Іларі Блазі залишатиметься "суворо приватним". Саме їй присвячений знаменитий жест під час святкування голів Тотті, коли він клав палець у рот. У такий спосіб італієць зізнавався в коханні жінці, яка змінила його життя.

До слова, закохані познайомилися на дискотеці у 2002 році, і спочатку Іларі навіть не хотіла продовжувати спілкування, оскільки вболівала за Лаціо. Відтак, подружжя провело 20 років разом та виховувало трьох дітей: Шанель, Крістіана та Ізабель. В Італії ця пара стала близькою до культовості Девіда та Вікторії Бекхем.

Нагадаємо, що Франческо Тотті у 2017-му повісив бутси на цвях. Протягом усієї кар'єри він захищав кольори Роми, а у 2006-му став чемпіоном світу у складі збірної Італії.