Кілька днів тому світові медіа буквально вибухнули сенсаційною новиною – Шакіра вигнала Піке з дому. Зіркова співачка спіймала вожака Барселони на зраді, невдовзі пара остаточно розійдеться.

Процес "розлучення" значно полегшує той факт, що артистка і футболіст офіційно не побралися, жили у цивільному шлюбі.

Навіть попри те, що пара уже понад десять років разом і у них є двоє красивих синів, схоже, цього разу Шакіра і Піке справді дуже близькі до розриву.

Ми кажемо "цього разу", бо кілька років тому преса уже повідомляла про подружню невірність захисника Барселони. Тоді, щоправда, скандал минув порівняно тихо. Про ті неприємні часи нагадували хіба що різноманітні таблоїди, які вписують Шакіру у всілякі статті на кшталт "Зірки, які пробачили зраду", де обов’язково згадували, що вона на 10 років старша за чоловіка. Нічого смертельного.

Але того разу мова йшла радше про якусь інтрижку – таких ситуацій серед футбольних сімей дуже багато. Тепер же преса переконує у регулярних зрадах Піке. Ймовірно, Жерар закрутив роман на боці і має коханку.

Тож одна з найзірковіших та найкрасивіших історій любові зараз під серйозною загрозою. Якщо на завершення цієї лавсторі об’єктиви камер наставлені фігурально, то початок роману відеокамери знімали у прямому значенні слова.

2010-й рік. Мадрид. Знімальний майданчик кліпу на пісню "Waka Waka". Це гімн Мундіалю в ПАР, який виконала одна з найбільших зірок світової естради Шакіра.

Талант колумбійської співачки + купа запрошених зірок + драйвовий мотив = одна з найпопулярніших футбольних пісень в історії. Та й не лише футбольних – років 12 тому "Waka Waka" була справжнім хітом у різних куточках планети.

Можливо популярності цій композиції додає і те, що вона створила зіркову пару – Піке та Шакіру. Історія, гідна найсльозливіших романів.

Під час зйомок кліпу Жерар попросив у співачки номер телефону. "Про всяк випадок, може якісь організаційні питання виникнуть". Шакіра не відмовила.

Ну, звісно, "організаційні питання" виникли. Артистка прилетіла в ПАР швидше, ніж збірна Іспанії, аби підготуватися до виступу на церемонії відкриття Мундіалю. Тож Піке вирішив ненароком розпитати у дівчини про тамтешню погоду:

Я надіслав їй текстове повідомлення, запитавши про погоду, адже ми повинні були туди прилетіти за кілька днів. Типове дурне питання, на яке зазвичай відповідають щось таке: "Тут холодно, бери пальто". Але вона мені надіслала дуже довгу відповідь, детально розповівши про те, як там змінюється температура протягом дня. Я подумав: "Нічого собі, це щось ненормальне". Ми почали листуватись по ходу турніру, але я міг з нею зустрітися тільки наприкінці чемпіонату, коли у неї був запланований виступ. Сказав Шакірі, якщо для нової зустрічі з нею необхідно дійти до фіналу, то я зроблю це.

Захисник не збрехав. У фіналі Іспанія в екстратаймах дотиснула Нідерланди (1:0) і стала чемпіоном світу. А Шакіра та Піке зустрілися вдруге.

Ще перед стартом ЧС співачка, можливо для піару, зізналася:

Мені подобається, як забиває Давід Вілья. Але я полюбила гру іншого іспанського футболіста — захисника Жерара Піке. А ще він дуже гарний.

Не дивно, що преса залюбки заковтнула таку наживку і в якийсь момент тема роману двох суперзірок Шакіри і Піке посунула на другий план тріумф "Фурії рохи" в ПАР.

А от надалі одній з найпопулярніших співачок і одному з найкращих футболістів якимось дивом вдавалося бодай частково зберігати приватність свого сімейного щастя. У них народилися двоє синів. Шакіра публічно підтримувала чоловіка у всіх його ідеях і скандалах: суперечках з гравцями Реала, керівництвом Ла Ліги, босами Барси і навіть тенісними менеджерами.

Колумбійська суперзірка сцени почала менше гастролювати, рідше випускати хіти і тішити фанів гарячими танцями – залюбки занурилася у роль дружини і матері. При цьому, звісно ж, вона залишалася однією з ікон поп-музики.

Здавалося, ідилія. Все, аби затьмарити Бекхемів. Ну, бо Шакіра, на відміну від Вікторії, сольна суперзірка, а Жерар має титули, про які Девід може лише мріяти – кубки світу та Європи.

Але тепер, схоже, Піке шукатиме нове місце для усіх своїх трофеїв. Шакіра вигнала зрадника зі сімейного гнізда. ЗМІ переконують, що Жерар аж надто не сумує: відривається на повну в нічних клубах разом з різними дівчатами. Тож у цьому розкішному романі, найімовірніше, не буде хепі-енду.

Зате палкі прихильники Шакіри тепер можуть сподіватися, що співачка частіше балуватиме їх хітами. Цей скандал ще більше підігрів інтерес до співачки – її хіт "Hips Don’t Lie" перевалив на YouTube за гросмейстерську позначку в 1 мільярд переглядів. До слова, "Waka Waka" це досягнення підкорила уже давно.

Тож чекаємо великого повернення Шакіри, а Піке нехай кусає лікті.

Інші героїні рубрики "Дружина футболіста"

Сексуальна актриса фільмів для дорослих, яку Ікарді відбив у друга та віддав їй усі свої гроші

Небезпечна каратистка, яка зробила Левандовскі найкращим бомбардиром світу і невтомно допомагає Україні

"Найсексуальніша жінка планети", яка покинула Серхіо Рамоса через тиранію