На початку лютого 2022-го лідер Баварії і збірної Польщі Роберт Левандовскі побив рекорд Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі. Зірковий нападник виграв чотири номінації Міжнародної федерації футбольної історії та статистики (IFFHS).

Лише пандемія завадила Роберту забрати "Золотий м’яч" за рік до того. Прямо зараз Левандовскі, можливо, – найкращий футболіст планети. У свої 33 поляк майже не пропускає матчів, а кількість його голів – навіть більша, ніж поєдинків.

Неймовірна фізична форма поляка – просто очевидна. Секрет Роберта – особиста фітнес-тренерка, яка за сумісництвом дієтологиня і… дружина Левандовскі.

Знайомтеся, Анна Левандовскі – відома і доволі авторитетна дієтологиня та тренерка. У неї є власний бренд здорового харчування. Дівчина постійно виступає на різноманітних семінарах і тренінгах. В Instagram за Анною стежать 4 мільйони підписників. Значна частина з них знають Левандовскі саме як менторку, порадницю і тренерку, а не дружину відомого футболіста.

Хоча насправді саме Роберт є такою собі ходячою рекламою коханої. Адже він далеко не завжди мав таку розкішну форму. Значною мірою потужна мускулатура футболіста – заслуга його другої половинки.

Зараз Левандовскі – довершений атлет: потужний, сильний. Але при цьому не важкий чи неповороткий. Одним словом, ідеальна машина для забивання голів.

Схоже, Анна цілком буквально зрозуміла фразу "зліпити собі чоловіка". На спортивні подвиги коханого вона надихала (як дружина), мотивувала (як тренерка) і, можливо, змушувала (як власниця чорного пояса з карате).

Так, в будинку Левандовскі двоє топових спортсменів. Анна – багаторазова призерка чемпіонатів Польщі, Європи та навіть світу в різних вікових категоріях. Хоча, звісно, важко повірити, що така вродлива мила дівчина могла обрати настільки брутальне заняття.

Тим паче, батьки красуні – творчі люди. Її тато – доволі відомий оператор, мама також працює у кіноіндустрії. А от доньку з дитинства приваблював спорт. До карате вона займалася гімнастикою та легкою атлетикою.

Власне, саме здоровий спосіб життя і поєднав Роберта і Анну. Вони познайомилися на семінарі Варшавської школи освіти і спорту у 2007 році. Цікаво, що тоді дівчина була блондинкою, а футболістові подобалися брюнетки. Ну, принаймні, так він думав до знайомства з Анною. Можете називати це збігом, але саме після зустрічі з майбутньою дружною кар’єра Роберта стрімко полетіла догори.

Зі складу скромного Зніча він перейшов у Лех, де відразу став лідером. А за кілька років нападник перебрався у дортмундську Борусію. Відстань (дівчина залишилася в Польщі) не послабила пару. Радше, навіть навпаки. У 2013 році вони одружуються. За рік Левандовскі переходить в Баварію. А його дружина повноцінно розпочинає кар’єру дієтологині і фітнес-тренерки.

З того часу в пари народилося двоє доньок. Тож Анна, окрім спорту і харчування, тішить підписників ще й порадами щодо материнства. Левандовскі володіють справжньою бізнес-імперією: вони інвестували в різноманітні інтернет-проекти і стартапи. Також подружжя щедро займається благодійністю.

Ось уже близько 10 років Анна і Роберт є чи не найбажанішими гостями на будь-якому заході в країні. Без жодного перебільшення, сім`я Левандовскі – справжня гордість Польщі. На батьківщині їх просто обожнюють. Прізвисько "польські бекхеми" насправді навіть принижує реальний рівень популярності і захоплення ними.

Зате порівняння з британськими зірками є цілком коректним, якщо говорити про допомогу Україні у визвольній війні проти кремлівської орди. Адже сім’ї Левадовскі і Бекхемів найбільше і найгучніше підтримують наш героїчний народ.

Анна активно допомагає вимушеним біженцям, а Роберт – воює на інформаційному фронті. Він, як капітан збірної Польщі, ініціював відсторонення росії від цивілізованого футбольного світу, заявляв, що не збирається виходити з агресорами на одне поле. Також Роберт регулярно носив синьо-жовту капітанську пов’язку.

Подружжя Левандовскі – приклад гідної сім’ї. Вони не тішать папараці сварками, зрадами чи бодай інтригами. Анна і Роберт допомагають одне одному. Дружина зробила з чоловіка довершеного атлета, а той, у свою чергу, став справжньою рекламою талантів своєї коханої.