"Не думали, що таке може бути у 21 столітті, коли бомбардують, що це буде так довго. Я думав, що ми їх одразу переможемо. Без футболу тяжко. Це твоя професія, але всі вже входять у ситуацію та розуміють, що зараз футбол на другому плані. Батько на передовій. Перший тиждень я плакав – було тяжко. Він сказав, що слід захищати своїх онуків.

Якщо треба буде піти, я піду і нікуди не ховатимуся. Нині я зі своєю сім’єю. У мене двоє дітей, їх треба берегти. Перемога буде, на мою думку, дуже скоро. Хотів би побажати, щоб усі себе берегли. Хочеться дочекатися, щоб ми мали мирне небо з жовто-синім прапором", – зазначив Тотовицький у коментарі Футбол News.

Війна в Україні триває вже 99-й день. Окупанти руйнують міста та вбивають мирне населення. Та попри це наші воїни гідно чинять опір ворогу та не дають отримати бажане.

Нагадаємо, що Андрій Тотовицький на молодіжному рівні встиг пограти за київське Динамо, а згодом і за Шахтар. Також в активі футболіста 12 матчів та сім забитих м'ячів за молодіжну збірну України. Після першої частини сезону УПЛ півзахисник перейшов у Колос, де ще не встиг зіграти в офіційних матчах.