Якщо хтось колись напише великий роман про стосунки Мауро та Ванди, то на абсолютно кожній сторінці буде щось скандальне, гаряче чи навіть кримінальне. Адже це одна з найпристрасніших і найконтроверсійніших пар світового футболу.

Нічого дивного, що і розпочалося ця лавсторі з напрочуд неприємної, навіть гидкої ситуації: Мауро відбив Ванду у свого друга, партнера по Сампдорії Максі Лопеса. Це також аргентинець, який виступав свого часу за Барселону. Невеличка вечірка на яхті розбила одну сім’ю, створивши іншу.

Резонанс був просто шаленим. Через це Ікарді довго не викликали до збірної Аргентини. Подейкують, сам Ліонель Мессі прямо забороняв тренерам впускати до лав "альбіселесте" такого "юду".

Італійські мафіозі робили ледь не офіційну пропозицію Максі Лопесу: "Ти лише кивни – і ми поламаємо тому виродку ноги". На щастя Ікарді, все обійшлося. Лопес, схоже, не кивнув, тож Мауро зі здоровими ногами продовжив кар’єру.

Та ще й як! Аргентинець перейшов в Інтер, став лідером, а згодом і капітаном команди. В якийсь момент Ікарді був найкращим гравцем Серії А.

В сім’ї також все розвивалося просто ідеально. Мауро став батьком для трьох дітей Нари. Попри чутки про зради дівчини, він публічно освідчився їй у коханні, покликав заміж та набив тату в честь коханої та її діток.

Ванда старша за свого чоловіка на 7 років. У неї складний характер. В Аргентині дівчина не те щоб зірка, але все ж впізнавана персона: вона брала участь у популярному реаліті-шоу. Також їй закидають зйомки у фільмах для дорослих. Різноманітні відверті відео і фотосети лише підкидали дров у полум’я таких розмов.

Такі "перчинки" зробили цю пару однією з найбільш помітних в Аргентині та Італії. І цілком чесно буде сказати, що левова частка людей відверто не любила, навіть ненавиділа оцих двох.

Ще критичнішою стала ситуація після того, як Ванда перетворила Мауро з ідола фанів Інтера у гравця, чиї футболки вболівальники показово спалювали.

Ікарді розірвав угоду зі своїм попереднім агентом, довіривши цю посаду Нарі. Дружина з усім завзяттям влетіла у нову професію, зробивши свого чоловіка третім найвисокооплачуванішим футболістом Серії А.

Але трохи згодом Ванді здалося, що її "підлеглому" платять замало. Вона почала направо і наліво критикувати босів Інтера, розпускати чутки про трансфери.

Врешті Нара так дістала всіх, що в Мауро забрали капітанську пов’язку і залюбки відпустили в ПСЖ за 50 мільйонів євро.

Уже в столиці романтики в цієї палкої пари (в якої, до слова, народилося дві чудові доньки) розпочалися нові проблеми. Мова не про те, що в Ікарді явно не пішла гра і він здебільшого полірує лавку запасних ПСЖ.

Ванда і Мауро крокують над прірвою. Авторитетні ЗМІ регулярно повідомляють про зради. Спершу дружина звинувачувала чоловіка у подружній невірності і ледь не пішла від нього. А згодом з’явилася інформація, що і Нара (мабуть, передивившись фільм "Тілоохоронець") закрутила роман зі своїм бодігардом.

Попри усі ці чутки, сварки і образи, ніхто з пари не поспішає писати заяву на розлучення. Схоже, це дійсно велике кохання. Уся велика сім’я разом святкувала чемпіонство ПСЖ.

Ванда – цілком самодостатня жінка, яка не тримається за гаманець заможного чоловіка. Вона народила п’ятьох дітей, при цьому встигла зробити кар’єру в різноманітних розважальних програмах на телебаченні, стати зіркою танцювального шоу, яке також транслювали на аргентинському ТБ. А ще Нара має досвід зйомок в кіно.

І, як би хто не ставився до цієї епатажної білявки, але слід визнати – ставши агентом Ікарді, вона суттєво підняла його заробітки і організувала трансфер в один з найпотужніших клубів планети – ПСЖ.

Чимало друзів пари підтверджують – головною зіркою цієї сім’ї є саме дружина. Та про що мова: в Instagram у Ванди майже на 5 мільйонів підписників більше, ніж в Мауро. Тож влучніше сказати, що це Ікарді – чоловік відомої дружини, ніж навпаки.