Товариський матч

ЧФР Клуж – Динамо – 0:0

Динамо: Бущан (Бойко, 46) – Караваєв (Боль, 79), Забарний, Сирота, Дубінчак (Вівчаренко, 46) – Сидорчук (Андрієвський, 69), Шапаренко, Антюх (Ванат, 46), Циганков (Кулач, 79), Гармаш (Шепелєв, 46) – Бєсєдін (Довбик, 79)

Команда Луческу провела третій поєдинок в рамках благодійного турне на підтримку України у війні з росією. Суперником “біло-синіх” був незмінний лідер румунського футболу в останні п'ять сезонів – ЧФР Клуж. Підопічні легендарного Дана Петреску могли відкривати рахунок вже на 1-й хвилині. Після навісу з кутового Бущан перевів м'яча у стійку.

Кияни довго контролювали сферу на чужій половині поля, проте у фінальній третині щоразу виникали проблеми з креативом. Гармаш та Сидорчук кілька разів невдало стріляли з-за меж штрафного, і лише наприкінці першого тайму динамівцям вдалося розіграти потенційно гольову комбінацію. Циганков вивів на ударну позицію Антюха, а той вгатив у бокову сітку.

На 65-й хвилині Бойко виконав прекрасний сейв після удару Костаче метрів з 10-и. Кияни ж, помітно підсівши після перерви, відповіли неточним пострілом Бєсєдіна головою.

За десять хвилин до фінального свистка у складі Динамо дебютував форвард СК Дніпра-1 та збірної України Артем Довбик. Останній, нагадаємо, тимчасово приєднався до київського клубу, аби підтримувати форму. Однак ні йому, ні Кулачу, який теж вийшов на завершальний відрізок, забити не вдалося. У підсумку бойова нічия 0:0.