"Росіяни стріляють по цивільних об'єктах. Будинок Ломаченка за 15 миль від Одеси. Судячи з повідомлень, Росія планує висадити там десант, а якщо так, то Ломаченко буде у небезпеці.

А ось Усик вже у величезній небезпеці, адже він живе у передмісті Києва. Я не хочу їх турбувати в цей час. Всю інформацію отримую від їхнього менеджера Егіса Клімаса, який з ними на постійному зв'язку.

Моя думка? А чого ви хочете від мене? Що мені зробити? Порадити людині залишити країну, якщо вона відчуває, що зобов'язана її захищати? Я б і сам на їхньому місці залишився і бився б до кінця. Виїхати зараз звідти – це неправильно. Тому я їм нічого подібного не пропонував. Я просто пишаюся ними. І Василем, і Олександром, я в захваті від їхньої позиції.Припускаю, що далеко не всі українці вчинили б так само на місці Усика та Ломаченка", – сказав Арум Fight Hub TV.

Нагадаємо, що зараз в Україні триває війна, яку розпочала росія. Усик з Ломаченком приєднались до тероборони, щоб захищати свої міста від російських окупантів.