"Останні чотири роки Усик проводив лише по одному бою на рік. Чи зміниться ситуація в цьому році? Після цього поєдинку з Дюбуа ми плануємо ще один мегафайт на грудень. Дуже сподіваємося, він буде найбільшим в історії сучасного професійного боксу.

Інформація про три поєдинки лідерів хевівейту в Саудівській Аравії поки просто розмови. Це дуже амбітний проєкт. Серйозні організатори. Але офіційних пропозицій поки ніхто не отримав", – розповів Красюк виданню Чемпіон.

Раніше стало відомо, що саудівська агенція Skill Challenge Entertainment веде перемовини з представниками чотирьох зірок хевівейту щодо поєдинків Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик та Ентоні Джошуа – Деонтей Вайлдер. Усі бої за участі топ-надважковаговиків планують провести протягом одного вечора боксу. Зазначалося, що їхнє протистояння не базуватиметься на турнірній структурі.

До слова, Усик наразі планує провести бій з Даніелем Дюбуа наприкінці літа. Всесвітня асоціація боксу призначила промоутерські торги, які відбудуться 25 травня у Х'юстоні.