"Ми хочемо влаштувати цей поєдинок у Вроцлаві. На початку серпня, на тому самому футбольному стадіоні, на якому у вересні 2011 року Віталій Кличко боксував із Томашем Адамеком. У місцевої муніципальної влади є зацікавленість провести у своєму місті такий мегафайт. Активну позицію займає і мер міста. Ми хочемо влаштувати не просто спортивний захід, а великий фестиваль, у межах якого реалізуємо благодійні проєкти допомоги українцям.

Зараз у Польщі знаходиться близько 3 мільйонів українців. І сотні тисяч – у сусідніх європейських країнах. Усик із 2015 року не проводив боїв в Україні. Зараз, на жаль, такої можливості немає із зрозумілих причин. Але провести поєдинок, де Усик був би домашнім боксером – наш давній план, тому ми хочемо його втілити у життя саме таким чином. Також не забуваймо, що саме в Польщі Олександр здобув свій перший чемпіонський титул у 2016 році.

Якщо ми говоримо про суто комерційну складову, то кількість людей впливає лише на розпродані квитки. Основними джерелами є продаж телеправ та спонсорство. Якщо говорити про Лондон, то, безумовно, там ми не зберемо такої великої кількості українців, як у Польщі. Українцям для відвідування Великої Британії потрібні візи, оформлення яких займає декілька тижнів. Багатьох це зупиняє. А ми хочемо, щоб на такому поєдинку було присутньо якомога більше наших земляків. Уся решта комерційних складових є константою, тому ми розраховуємо приблизно на таку ж суму зборів, якби поєдинок відбувався у Лондоні", – сказав Красюк в інтерв'ю виданню Чемпіон.