"З того часу, як я пішов з боксу, він перетворився в лайно. Абсолютне лайно. Я повинен дати всім в країні те, чого вони з нетерпінням чекають. Цікавий вечір боксу, тому що у нас його не було з тих пір, як я останній раз бився в грудні. Досить.

Давайте зробимо це на футбольному стадіоні. Не проблема. Знайди мені суперника, і я його нокаутую, Френк Воррен. Зроби це, Френк. Тому що так звані великі пси не хочуть чекати до грудня, а я готовий битися прямо зараз! Ну, давай же!" – наводить слова Ф'юрі Boxing Social.

Нагадаємо, востаннє Тайсон боксував з Дереком Чісорою 3 грудня. Бій був завершений у десятому раунді – суддя зупинив поєдинок, присудивши перемогу Ф'юрі технічним нокаутом.

Напередодні Тайсон звернувся до Олександра Усика, заявивши, що готовий битися з ним у будь-який час. Раніше перемовини між командами боксерів зірвалися через забаганки Ф'юрі. Проте зірки хевівейти все ще можуть зійтися в рингу, якщо ж представники Саудівської Аравії узгодять з бійцями умови масштабного вечора боксу.