Чемпіон світу у надважкій вазі WBC Тайсон Ф'юрі весь час думає про бій з Олександром Усиком. Нещодавно його батько, Джон Ф'юрі, заявив – якщо ця дуель не відбудеться, то "Циганському королю" доведеться закінчити кар'єру. Тому Тайсон усіма способами намагається наблизитись до дуелі з українцем.

"Не можу дочекатися моменту, коли нокаутую цього маленького щура-виродка. Боягузливий, жовтий, потворний, жахливий бомж! Продовжуй бігати, кролику. Я нічого не чув ні від твоєї команди, ні від когось іншого. Я готовий у будь-який час", – вибухнув Тайсон у своєму Instagram.

Нагадаємо, якщо ж представники Саудівської Аравії узгодять з бійцями умови масштабного вечора боксу, то протистояння Усик – Ф'юрі відбудеться наприкінці 2023 року. Перед мегабоєм з "Циганським королем" українець проведе захист титулу WBA проти обов'язкового претендента Даніеля Дюбуа.

Всесвітня організація боксу призначить іншого суперника для Усика, якщо молодий британець з будь-яких причин не зможе битись. Потенційною заміною на бій за пасок WBA є Деонтей Вайлдер.