Переможець Азійських ігор з Монголії Цендбаатар Ерденебат (5-0, 3 КО) записав відеозвернення до Гарсії після бою з Джервонтою.

"Раян, під час спарингу я пошкодив тебе ударом по корпусу. Тепер ти програв Девісу. Мені дуже шкода. Ти в порядку?" – сказав Ерденебат.

Після цього Гарсія повідомив, що в його таборі була людина, яка розповсюджувала конфіденційну інформацію про боксера: "Сумно, що в мене в таборі був кріт. Якого х**? Але, дякувати Богу, тепер все зрозуміло".

Згодом Цендбаатар відреагував на слова Гарсії: "Я використав гугл-транслейт, щоб записати тобі повідомлення. Очевидно, переклад вийшов кривим. Вибач, це моя похибка. Хто такий "кріт"? Я не кріт. Я навіть англійською не говорю. Мені "Танк" навіть не подобається.

Колись я з ним поб’юся і нокаутую його. Під час спарингу я намагався тобі допомогти, імітував стиль "Танка". Я вболівав за тебе у цьому бою. Ти чудовий боєць, але просто постарайся наступного разу здобути уроки зі спарингів, щоб не програти в бою від такого ж удару. Успіхів тобі", – зазначив Ерденебат.

Нагадаємо, Джервонта нокаутував Раяна в 7-му раунді. Девіс записав у свій рекорд 27-му дострокову перемогу (29-0, 27 KO). Гарсія вперше пішов з рингу без тріумфу (23-1, 19 KO).