"Так, він говорив за якісь величезні мільйони, що я король, я коштую дорого і все таке, я не впевнений, що можу сказати ті суми, які він говорив, але, мені здається, це понад 100 мільйонів.

Він говорив, що я Тайсон Ф’юрі, я король, я повинен отримати багато. Я ж йому написав, що велич бійця не вимірюється грошима, мільйонами чи десятками мільйонів, велич бійця – це його поєдинки, це його шлях.

А те, що ти заробив 100 мільйонів, а через рік хтось заробить 200 мільйонів – про твої мільйони всі забудуть і все, а от коли ти переможеш всіх і в тебе абсолют, 4 пояси, то про це будуть пам’ятати абсолютно всі. Коли ти будеш забивати абсолютний чемпіон світу, то відразу буде вибивати на перше місце хевівейт, а не скільки в цьому поєдинку було зароблено грошей.

Він може подзвонити і сказати якісь речі, які просто неможливо виконати, або: "Ну давайте боксувати з Усиком, але без Усика", наприклад, таке", – сказав Усик у інтерв'ю YouTube-каналу Володимира Кобелькова.

Нагадаємо, що наступним суперником Олександра стане Даніель Дюбуа. WBA дала час боксерам домовитися про дату бою до 2 травня.