"Бій не відбувся з різних причин. Не змогли домовитися. Хтось не йде на якісь умови, корисні чи вигідні один одному. Багато незрозумілого є. Я думаю, що цей поєдинок із Тайсоном Ф’юрі відбудеться, але не так, як планувалося 29 квітня.

Багато в таборі зробив роботи, покращив деякі свої результати у плаванні, бігу, їзді на велосипеді, затримці дихання. Дуже радий, що зараз перебуваю вдома. Дивлюся на це з дуже великим позитивом. Значить, так треба було, значить, Господь десь мене зупиняє, дає трохи паузу для того, щоб потім я краще стартанув.

Коли зрозумів, що бою не буде? Коли Тайсон Ф’юрі сказав за 70 на 30. Вся команда сказала, що він божевільний. Буквально наступного дня я погодився і всі: "Ого". Тут не в грошах справа, а в поєдинку, в абсолюті. Гроші це, звичайно, добре для родини, я міг би допомогти тим, кому це потрібно. Але тут саме поєдинок, його масштаб. Бій за абсолют, якого вже не було багато десятиліть.

Мені здається, що він не тренувався. Він непередбачуваний, багато чого хоче на свій лад. Він навіть не міг подумати, що я погоджуся на всі умови, які він пропонував. З ним не можна бути впевненим на три відсотки або навіть один, що він вийде на поєдинок. Він грає у свою гру і вважає себе королем", – сказав Усик у інтерв'ю YouTube-каналу Володимира Кобелькова.